GroentenFruit Huis

Coronavirus

GroentenFruit Huis verzamelt relevante informatie, is actief in diverse structuren (nationaal en internationaal) om de belangen van onze leden en de sector te vertegenwoordigen. Inzet is continuïteit in de voedselvoorziening voor iedereen en de belangrijke rol van onze leden daarin.

Prioriteit is beschikbaarheid van voldoende personeel voor productie, beschikbaarheid van logistiek en belemmeringen in regelgeving en bij grensverkeer weg te nemen. 

Ledenportaal 

Op het ledenportaal van GroentenFruit Huis kunnen leden meer informatie vinden op de pagina 'coronavirus'. Veelal verwijzen we middels links naar informatie van officiële instanties. De pagina's worden dagelijks aangevuld. Bent u lid van GroentenFruit Huis en heeft u nog geen inlog? Neem dan contact met ons op en we helpen u verder. 

Liveblog

Via de liveblog van GroentenFruit Huis houden we u op de hoogte van de meest recente updates die op ons ledenportaal worden geplaatst.

Werkgroep coronavirus

GroentenFruit Huis is een werkgroep coronavirus gestart om de belangen vanuit de groente- en fruitsector zo goed mogelijk te behartigen. Op de pagina 'Inkijkje werkgroep coronavirus GroentenFruit Huis' plaatsen we berichten van de werkgroep zodat u een inkijkje krijgt in de dagelijkse werkzaamheden. 

Protocollen uitzendbranche


Initiatieven van leden 

In de pers en op social media komen er regelmatig mooie initiatieven voorbij van bedrijven uit de groente- en fruitsector. Creatief, een mooi gebaar en soms een 'laatste redmiddel' om de verse producten een goede bestemming te geven. 

GroentenFruit Huis verzamelt deze initiatieven van leden tijdens de coronacrisis om elkaar te inspireren. Deze initiatieven bundelen we op deze pagina: initiatieven coronavirus: wat doen onze leden?.

Campagne 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit'

Met de campagne 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit', vraagt GroentenFruit Huis aandacht voor de inzet van medewerkers in de groente- en fruitketen: van telers en plukkers, verpakkers en handelaren, tot chauffeurs, vakkenvullers en de groente- en fruitspecialist. We helpen consumenten om juist nu volop voor groenten en fruit te kiezen.​Initiatieven coronavirus: Wat doen onze leden?
​Initiatieven coronavirus: Wat doen onze leden?

In de pers en op social media...