GroentenFruit Huis

Coronavirus

GroentenFruit Huis verzamelt relevante informatie, is actief in diverse structuren (nationaal en internationaal) om de belangen van onze leden en de sector te vertegenwoordigen. Inzet is continuïteit in de voedselvoorziening voor iedereen en de belangrijke rol van onze leden daarin.

Ledenportaal 

Op het ledenportaal van GroentenFruit Huis kunnen leden meer informatie vinden op de pagina 'coronavirus'. Veelal verwijzen we middels links naar informatie van officiële instanties. Bent u lid van GroentenFruit Huis en heeft u nog geen inlog? Neem dan contact met ons op en we helpen u verder. 

Protocollen & posters (downloads)

  • Protocol Veilig en Gezond Doorwerken: GroentenFruit Huis heeft alle richtlijnen en relevante informatie, met betrekking tot veilig en gezond werken in tijden van corona, gebundeld in de brochure 'Protocol Veilig en Gezond Werken' voor handelsbedrijven in groenten en fruit. De brochure ziet u hieronder en wordt vernieuwd zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. 


Campagne 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit'

Met de campagne 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit', vraagt GroentenFruit Huis aandacht voor de inzet van medewerkers in de groente- en fruitketen: van telers en plukkers, verpakkers en handelaren, tot chauffeurs, vakkenvullers en de groente- en fruitspecialist. We helpen consumenten om juist nu volop voor groenten en fruit te kiezen.