Het is voor iedereen merkbaar, het coronavirus heeft effect op ons dagelijks leven, hier en overal in de wereld. We hebben te maken met vergaande maatregelen die iedereen raken, zowel consumenten als de keten van groenten en fruit. Het eind is nog niet in zicht. Samen moeten we hier goed doorheen komen.

Met de campagne 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit', vraagt GroentenFruit Huis aandacht voor de inzet van medewerkers in de groente- en fruitketen: van telers en plukkers, verpakkers en handelaren, tot chauffeurs, vakkenvullers en de groente- en fruitspecialist. We helpen consumenten om juist nu volop voor groenten en fruit te kiezen. We moeten juist nu goed zorgen voor onszelf en voor elkaar. Gezond eten met volop verse groenten en fruit, iedere dag opnieuw, hoort daarbij. Met de recepten op Veggipedia kan iedereen snel aan de slag om voldoende groenten en fruit te eten.Ook is er een tweede campagnevideo gelanceerd in het kader van de campagne 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit'. Deze video toont de diversiteit en gebruiksmogelijkheden van groenten en fruit en laat de oorsprong van de producten en de inzet van de totale sector zien. Aansluitend op de video bieden we extra inspiratie om te koken met groenten en fruit met lekkere weekmenu's via foodbloggers en Veggipedia.nl. 

Samen bereiken we meer! - toolbox

Door samen dit verhaal te vertellen aan Nederland - wij zorgen voor jullie groenten en fruit - creëren we meer impact! Hoe vaker mensen de boodschap tegenkomen, des te beter hij aankomt. Hoe u daarbij kunt helpen? Door op uw social kanalen aandacht te besteden aan de campagne.

We leggen graag uit hoe u dat doet in onze toolbox. Hier vindt u ook diverse afbeelding om te gebruiken in uw communicatie.

Decemberkalender zorgt voor aandacht voor groenten en fruit

Steeds opnieuw blijkt dat gezond eten het verschil kan maken en dat de roep om een gezonde leefstijl groter wordt. Daarom introduceren we de Decemberkalender groenten en fruit met dagelijks een verwijzing naar Veggipedia.nl. In december zetten we elke dag een product centraal via Social Media en vragen leden en belanghebbenden hierop in te haken om zo consumenten te inspireren meer groenen en fruit te eten. 

Groenten & Fruit Decemberkalender 2020Advertentie in AD
Advertentie in AD
Vrachtwagen ZON fruit & vegetables
Vrachtwagen ZON fruit & vegetables
Vrachtwagen Banken Champignons
Vrachtwagen DLG met Engelse slogan