Over ons

GroentenFruit Huis staat voor de belangen van bedrijven die actief zijn in de afzet van groenten en fruit en is een bron van kennis en inspiratie. 


Afgelopen jaar is de corporate story van de groente- en fruitsector gelanceerd. Een 3,5 minuten durende film genaamd 'Toekomst vol mogelijkheden' over de kracht van de groente- en fruitsector. De film is terug te vinden op de website Smakelijkweten.nl. Evenals een boel smakelijke weetjes over groenten en fruit. De gewoonste zaak van de wereld, maar met een wereld aan mogelijkheden voor consumenten, werkzoekers, innovators en noem maar op. Daarmee zijn we een gids naar een gezonde generatie.


Meer informatie over de werkzaamheden en successen van GroentenFruit Huis in 2022 zijn te lezen in het online jaarverslag.

Snel naar:LedenVacatures

Gids naar een

gezonde generatie

Door middel van onze ambities werken we toe naar een gezonde generatie.

Leden

De leden vertegenwoordigen een aandeel van ruim 80% van de totale omzet (groenten en fruit) 
van € 18 miljard (incl. telersverenigingen). Vereniging GroentenFruit Huis telt ruim 320 leden. De leden zijn handelsbedrijven en telersverenigingen die zich bezig houden met de afzet van groenten en fruit. Zij zijn gespecialiseerd in binnenlandse groothandel, import, export, be- en verwerken, verpakken en op- en overslag van groenten en fruit. Bekijk het overzicht met leden. 

Statuten GroentenFruit Huis

Zie hier de statuten van GroentenFruit Huis.

Huishoudelijk Reglement GroentenFruit Huis

Download hier het Huishoudelijk reglement van GroentenFruit Huis.

Vacatures

Wil je solliciteren of meer weten over onze vacatures?

Solliciteren of meer weten?