GroentenFruit Huis

Contact

GroentenFruit Huis is gevestigd in het HortiVERSum, Zoetermeer. 

Contact opnemen

Neem contact op met GroentenFruit Huis via onderstaand formulier. GroentenFruit Huis


Veelgestelde vragen

Hier vindt u onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen dan kunt u contact opnemen via het formulier.

GroentenFruit Huis is de brancheorganisatie die staat voor de belangen van bedrijven die actief zijn in de afzet van groenten en fruit en is een bron van kennis en inspiratie. De leden vertegenwoordigen een aandeel van ruim 80 % van de totale omzet en groenten en fruit van € 17 miljard (incl. telersverenigingen).

Lees hier meer informatie over GroentenFruit Huis.

Vereniging GroentenFruit Huis telt bijna 350 leden.

Handelsbedrijven en telersverenigingen die zich bezig houden met de afzet van groenten en fruit kunnen lid worden van GroentenFruit Huis. U bent gespecialiseerd in: binnenlandse groothandel, import, export, be- en verwerken, verpakken en op- en overslag van groenten en fruit. 

Meer informatie over het lidmaatschap van GroentenFruit Huis voor bedrijven. 

U kunt lid worden van GroentenFruit Huis door het formulier in te vullen op onze website. GroentenFruit Huis zal uw verzoek in behandeling nemen en neemt contact met u op om de vervolgstappen met u door te nemen. 

Daarnaast kent GroentenFruit Huis geassocieerde leden en begunstigers. Dit zijn bedrijven die nauw verwant zijn aan de afzet in groenten en fruit, maar niet actief in de handel zoals hierboven omschreven bij leden.

Alleen medewerkers van bedrijven die lid zijn van GroentenFruit Huis kunnen inloggen op het dashboard van GroentenFruit Huis. Op het dashboard vindt u informatie, nieuws en (relevante) evenementen die GroentenFruit Huis alleen beschikbaar stelt voor leden. 

Is uw bedrijf lid van GroentenFruit Huis? Dan kunt u uw persoonlijke account aanvragen door een e-mail te sturen naar: info@groentenfruithuis.nl

Een belangrijke taak van GroentenFruit Huis is kennis vergaren en delen met de leden. Zo wordt marktinformatie/statistieken aangekocht bij diverse bureaus en verwerkt door GroentenFruit Huis. Deze informatie is alleen beschikbaar voor leden van GroentenFruit Huis en is te vinden op het ledengedeelte van onze website.

Pers of overige stakeholders kunnen een mail sturen naar info@groentenfruithuis.nl als zij een specifieke vraag hebben m.b.t. statistieken. GroentenFruit Huis zal dan per aanvraag beoordelen of de betreffende informatie beschikbaar is en deze, afhankelijk van de toepassing, beschikbaar stellen.

U kunt meer informatie over de cao, loontabellen, seniorenregeling enzovoorts. vinden op de cao pagina op onze website

Heeft u een inkomende missie en wilt u dat GroentenFruit Huis een bijdrage levert aan deze missie? Dan kunt u uw verzoek e-mailen naar: info@groentenfruithuis.nl we zullen uw verzoek in behandeling nemen.