Netwerkclubs

GroentenFruit Huis stimuleert de leden om te netwerken met collega’s uit de groente- en fruitsector. Dit doen we door het organiseren van bijeenkomsten binnen de netwerkclubs: Young Business Club, Agri Ladies en AGF Trendcafé. 

Klik op onderstaande blokken voor meer informatie. 

Young Business Club
Young Business Club

Wil je een topper worden in de sector? 

De Young Business Club is een initiatief van GroentenFruit Huis om jonge managers (t/m 40 jaar) werkzaam bij leden van GroentenFruit Huis bij elkaar te brengen. Het doel is om te netwerken, inspireren en kennis te delen met collega's uit de sector! 

Bijeenkomsten 

De Young Business Club komt twee maal per jaar bij elkaar. De bijeenkomsten hebben uiteenlopende thema’s en sluiten goed aan bij het werkveld van jonge managers. Samen leren we de diverse kanten van de groente- en fruitsector kennen.

Interesse?

Ben jij een jongere manager (t/m 40 jaar), ongeacht je discipline binnen het bedrijf, en wil je graag een bijeenkomst bijwonen? Neem contact met ons op via info@groentenfruithuis.nl

Lees meer
Agri Ladies
Agri Ladies

Gezellig netwerk vrouwen in de agf-sector

GroentenFruit Huis organiseert jaarlijks een verrassende excursie voor vrouwen, werkzaam in de agri-sector. Interessante bedrijfsbezoeken en netwerken in een gezellige en ongedwongen sfeer vormen de basis.

Sinds de eerste bijeenkomst van de Agri Ladies in 2008 bij Jumbo Supermarkten in Veghel bezochten de Agri Ladies Kruidenier Foodservice, Priva, Driscoll's of Europe, Koppert Cress, Van de Put Cargo, Rijk Zwaan en Ecoson in Son, onderdeel van de VION Food Group, specialist op het gebied van vleesverwerking.

Lees ook: Jubileum-editie Agri Ladies Dublin: veel inhoud met een vleugje fun

Meer informatie 

Agri Ladies die interesse hebben om een bijeenkomst bij te wonen kunnen zich melden bij Wilma van den Oever.


Lees meer
AGF Trendcafé
AGF Trendcafé

Het AGF Trendcafé is een professioneel ketenplatform en organiseert vier keer per jaar interessante excursies. Deze excursies staan in het teken van ketensamenwerking, voor- en achterwaartse integratie, netwerkverbreding, trendspotting, innovatie en sector-overstijgende inspiratie. Allemaal kenmerken die van toepassing zijn voor de gehele groente- en fruitsector.

Schakels verbinden 

Het AGF Trendcafé inspireert, verbindt schakels, vergroot uw kennis en verruimt uw blik! Het is voor het eerst dat teelt, handel en retail in een gezamenlijk initiatief de schakels structureel met elkaar verbinden. Wilt u ook inspiratie opdoen, nieuwe innovaties ontdekken en netwerken met collega’s uit de sector? Meldt u dan nu aan als lid en laat u inspireren door (en voor) de groente- en fruitsector.

Meer informatie 

Kijk voor meer informatie en het programma op www.agftrendcafe.nlLees meer