GroentenFruit Huis

Geassocieerde leden

Geassocieerde leden zijn bedrijven of organisaties die actief mee willen doen aan de activiteiten en onderzoek van GroentenFruit Huis, bijvoorbeeld op het gebied van consumptieprikkels, gezondheid en market intelligence. Tevens bieden we een platform waar zij met andere leden kunnen communiceren over trends en ontwikkelingen.

Omschrijving geassocieerd lidmaatschap

Voor geassocieerde leden hanteert GroentenFruit Huis de volgende omschrijving: Niet-leden/bedrijven die activiteiten uitoefenen, die nauw verbonden zijn met de activiteiten die plaatsvinden in de groenten-, fruit- en paddenstoelenketen.

  • Geassocieerde leden hebben toegang tot alle informatie die ook beschikbaar is voor leden via een login op de website www.groentenfruithuis.nl
  • Kunnen deelnemen aan werkgroepen, thema’s en projecten.
  • Hebben toegang tot de Algemene Ledenvergadering en hebben het recht om daar het woord te voeren, maar hebben geen stemrecht.
  • Krijgen korting op beursdeelname via de Holland Fresh Group en kunnen gebruik maken van collectieve inkoop voor o.a. elektriciteit en telefonie.

Besluit tot toelating en contributie

De toelating als geassocieerd lid gebeurt op basis van een bestuursbesluit.

Het bepalen van de relatieve omvang van de kandidaat onderneming, wijkt af van de binnen GroentenFruit Huis gehanteerde contributietabel. In overleg wordt het kandidaat geassocieerd lid ingedeeld in één van de volgende drie klassen die is gebaseerd op de contributietabel.

Geassocieerde leden

Omvang van de onderneming wordt 
gerelateerd aan de ledencategorie: 

Klasse

Normomzet

Contributie

7

10 miljoen

€ 4.996

11

100 miljoen

€ 16.298

17

300 miljoen

€ 35.121

 * Exclusief 50% korting voor het eerste lidmaatschapsjaar

Neem voor meer informatie contact op met GroentenFruit Huis.