GroentenFruit Huis

Ledenvoordeel GroentenFruit Huis

Profiteer van uw lidmaatschap! GroentenFruit Huis is primair opgericht voor de behartiging van uw belangen in de breedste zin van het woord. Een team van deskundige medewerkers staat elke dag tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of problemen met grensformaliteiten, cao-toepassing, borging van voedselveiligheid, afzetbevordering etc. op te lossen.

Voordelen voor leden:

  • Wekelijkse digitale nieuwsbrief
  • Uitgebreide kennisbank op ons ledenportaal
  • Collectieve kortingen

Lid worden?

Nog geen lid van GroentenFruit Huis? Lees meer over het lidmaatschap van GroentenFruit Huis of neem contact met ons op

Leden van GroentenFruit Huis kunnen gebruik maken van collectieve kortingen

Beide partijen, GroentenFruit Huis en de diverse aanbieders, hebben baat bij een goede samenwerking. De aanbieders van commerciële diensten kunnen gepast gebruikmaken van het ledennetwerk van GroentenFruit Huis. Wij hebben op onze beurt interessante afspraken kunnen maken voor korting op de dienstverlening.

Hieronder ziet u een overzicht van alle collectieve kortingen.


Afvalbijdrage Duitsland

Nederlandse bedrijven die in Duitsland producten in consumentenverpakking op de markt brengen, dienen zich aan te sluiten bij een zogenaamd duaal systeem.

Het duale systeem regelt de recycling van afval (o.a. plastic) in Duitsland. GroentenFruit Huis heeft een collectief contract afgesloten met Landbell. Bedrijven die zich aansluiten bij het collectief kunnen ook gebruik maken van de diensten van de Duits Nederlandse Handelskamer. Hiermee voldoet u aan de Duitse regels wat betreft recycling. De regeling is toegankelijk voor alle leden van GroentenFruit Huis. Hier staan de tarieven voor 2022.

GroentenFruit Huis sluit ieder jaar een nieuw contract af met een duaal systeem. Groot voordeel is dat de kilo’s van de leden van het collectief opgeteld worden, waardoor er een concurrerende prijs kan worden afgesproken.

Bekijk deze folder voor meer informatie


Collectieve regeling PlanetProof 

On the way to PlanetProof’ (PlanetProof) is een certificatieschema voor plantaardige teelten op het gebied van milieu en is eigendom van Stichting Milieukeur (SMK). Er is samengewerkt aan de een ambitieus, onderscheidend, haalbaar, betaalbaar en internationaal certificatieschema PlanetProof in de groente- en fruitsector, met een zo breed mogelijke uitrol in binnen- en buitenland. Hiervoor heeft GroentenFruit Huis een samenwerkingsovereenkomst gesloten met SMK, onderdeel van deze overeenkomst is een collectieve regeling voor leden van het GroentenFruit Huis.


Gas en elektra

Als lid van GroentenFruit Huis kunt u ook komend jaar (2021) weer profiteren van scherpe energietarieven door gebruik te maken van deze raamovereenkomst. GroentenFruit Huis heeft de afgelopen jaren goede ervaring met de leverancier ENECO en kiest ook voor komende periode voor deze partij.

Neem voor meer informatie contact op met Kris Charan.


Zilveren Kruis

Als lid van GroentenFruit Huis heeft u de mogelijkheid om een collectief zorgcontract met Zilveren Kruis af te sluiten. Dan profiteren uw medewerkers van extra vergoedingen die hen helpen zich gezonder te voelen. Met voor u als voordeel minder verzuim en een hogere productiviteit. Ook heeft u toegang tot de gezondheidsoplossingen van Present! Light: u krijgt korting op een groot aantal oplossingen op het gebied van fysieke en mentale gezondheid, leefstijl, verzuimpreventie en re-integratie om uw medewerkers te helpen gezond te werken.

Zie voor meer informatie de branchewebsite.

Gratis WGA quick scan voor leden GroentenFruit Huis

Bent u al WGA Eigenrisicodrager of heeft u het WGA risico nog verzekerd bij het UWV? Zilveren Kruis biedt leden van GroentenFruit Huis dan graag een quick scan van de WGA premie aan. Deze quick scan is geheel vrijblijvend en zonder aanvullende kosten! 

Bij het afsluiten van de WGA eigenrisicoverzekering profiteren leden van GroentenFruit Huis daarnaast ook nog eens van een interessante korting op de premie van 5%.

Meer informatie
Meer informatie kunt u lezen in deze bijlage

Voor vragen kunt u contact opnemen met Zilveren Kruis via telefoonnummer (071) 364 19 20 of via mail: zorg.mkb@zilverenkruis.nl. Ook zijn er mogelijkheden voor een afspraak op locatie. Wilt u weten of dit in uw situatie mogelijk is dan kunt u dit in het gesprek of in de e-mail aangeven.


Indirect lidmaatschap werkgeversorganisatie AWVN

Leden van GroentenFruit Huis zijn indirect lid van AWVN. Hierdoor hebben leden van GroentenFruit Huis vrijwel volledige toegang tot de (betaalde) dienstverlening van AWVN én tot alle besloten informatie op de website van AWVN. Ook genieten indirecte leden korting op cursussen/ opleidingen van AWVN.

AWVN Beloningsmonitor
GroentenFruit Huis-leden kunnen ook met korting gebruik maken van de Beloningsmonitor. De Beloningsmonitor is een online beloningsdatabase waarmee gebruikers zelf snel en eenvoudig actuele beloningsvergelijkingen kunnen maken. 


Vertalingen

AgroLingua Vertaalbureau 

Vertaalbureau AgroLingua is gespecialiseerd en marktleider in de Agro & Food business. Wij helpen 1500 internationale bedrijven en organisaties met hun vertalingen in meer dan 150 taalcombinaties! Wij blinken uit als betrokken vertaalpartner voor organisaties en bedrijven die voornamelijk actief zijn in de landbouw, tuinbouw, veehouderij, agrotechniek en voedingsmiddelenindustrie alsook aanverwante sectoren. 

Meertalige communicatie 
Een deugdelijke vertaling is de sleutel tot succes voor internationaal opererende organisaties en bedrijven. Met de kennis van terminologie en vaktaal van de internationale Agro & Food wereld creëert AgroLingua toegevoegde waarde.

Kwaliteit 
Wij zijn ISO-gecertificeerd volgens de normen ISO 9001 en ISO 17100. ISO 17100 is de internationale norm voor vertaaldiensten en stelt eisen aan het gehele vertaalproces. ISO 9001 is de meest bekende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Ledenvoordeel 
15% korting op onze standaard prijslijst voor teksten tot 5000 woorden voor de taalcombinaties Nederlands-Engels-Duits-Frans. Ga voor een offerte naar https://www.agrolingua.com/tarieven/offerte en vermeldt hierbij uw lidmaatschap van GroentenFruit Huis. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen: 077-308 28 29.

Blauvelt Tuinbouwvertalingen

Als wereldspeler in groenten en fruit is de sector gebaat bij goede vertalingen. Blauvelt Tuinbouwvertalingen is een gespecialiseerd vertaalbureau en draagt de sector een warm hart toe. Leden van GroentenFruit Huis kunnen gebruik maken van de collectiviteitskorting van dit vertaalbureau. U krijgt 10% extra woorden voor hetzelfde tarief. 

Kijk voor meer informatie op de website van Blauvelt Tuinbouwvertalingen.


Collectieve inzending beurzen

Stichting Holland Fresh Group is onderdeel van GroentenFruit Huis waarin de collectieve deelname aan buitenlandse AGF-beurzen wordt uitgevoerd. Doel van de collectieve deelname is de exposanten te ontzorgen, waarbij gebruik kan worden gemaakt van collectief transport, basis standbouw, catering en hotelovernachtingen (alleen in Berlijn) tegen vooraf afgesproken prijzen. Indien gewenst kan de standbouw worden gepersonaliseerd.

Op dit moment faciliteren wij 4 beurzen t.w.:

  • Fruit Logistica in Berlijn
  • Asia Fruit Logistica in Hongkong
  • PMA Fresh Summit in de USA
  • Fruit Attraction in MadridNog geen lid van GroentenFruit Huis? 

Op onze website is meer informatie te lezen over het lidmaatschap van GroentenFruit Huis. Of neem contact met ons op voor meer informatie.