GroentenFruit Huis

Samen het jaar gezond beginnen met de groenten en fruit januarikalender

Het nieuwe jaar gaat vaak gepaard met goede voornemens. Bijvoorbeeld om gezond te eten of af te vallen. Gezonde voeding speelt voor velen een steeds belangrijkere rol. Voldoende groenten en fruit eten is belangrijk om dagelijks de juiste hoeveelheid vitamines en vezels binnen te krijgen. En dat moet vooral lekker zijn! Om mensen te inspireren en aan te moedigen lekkere gerechten te maken met groenten en fruit, introduceren we de januarikalender.  

De januarikalender heeft voor elke dag een leuke recept in petto met verschillende soorten groenten en fruit en een verwijzingen naar Veggipedia.nl. Dit is de groente- en fruitencyclopedie met volop informatie over groenten en fruit. Van recepten tot voedingswaarde en bewaartips. Jaarlijks weten al ruim tweemiljoen identieke bezoekers de website te vinden. Maar dat aantal mag nog groeien! En daar hebben we ieders hulp bij nodig.

In januari zetten we elke dag op social media een product in de schijnwerpers, inclusief een passend recept. Zo helpen we iedereen met een gezonde start van het jaar en inspireren we consumenten om mee te doen. Hoe meer leden en belanghebbenden hierop inhaken, des te meer consumenten kunnen we inspireren om lekkere gerechten te maken met groenten en fruit.

De Januarikalender kan gevolgd worden via onze sociale media kanalen: Facebook en Instagram.

Toolbox

Door samen een gezonde start van het jaar te maken creëren we meer impact! Hoe vaker mensen de boodschap tegenkomen, des te beter hij aankomt. Hoe u daarbij kunt helpen? Door op uw social kanalen aandacht te besteden aan de januarikalender. U kunt hiervoor de materialen inzetten uit onze toolbox. Hierin vindt u onder andere alle beelden en posts voor elke dag van de maand januari.