Terug naar Nieuws
06 juni 2024
Terugblik Algemene Ledenvergadering en Relatie-event GroentenFruit Huis 5 juni 2024

Goedkeuring van de jaarrekening, het jaarverslag over 2023, bespreking van verenigingszaken en aandacht voor actuele zaken zoals Public Affairs rondom de verkiezingen. De onderwerpen die onder andere aan bod kwamen tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van GroentenFruit Huis op 5 juni bij Fort de Batterijen in Nieuwegein. Ook werden de aanwezige leden meegenomen in de resultaten van het ledentevredenheidsonderzoek.

Aansluitend op de ALV vond het relatie-event plaats. In de inspiratiesessie van Kevin Weijers werden de aanwezigen gemotiveerd om verandering te omarmen en uitgedaagd om 21 dagen niet te klagen. Annemiek van Vleuten, wereldkampioen tijdrijden, nam de aanwezigen mee in haar "road" naar professioneel wielrenster aan de hand van veerkracht en groei. Hoe verschillende keuzes, de manier van denken en het buiten haar comfort zone treden hebben geleid tot de successen die zij heeft weten te behalen; accept, adapt and move on.

De dag werd informeel afgesloten met een borrel en diner. Hier was volop gelegenheid om te netwerken en met elkaar van gedachten te wisselen.

GroentenFruit Huis blijft zich inzetten voor de belangen van de sector en kijkt uit naar een toekomst vol samenwerking en innovatie. We danken alle deelnemers voor hun aanwezigheid en bijdrage aan deze geslaagde dag.

Terugblik Algemene Ledenvergadering en Relatie-event GroentenFruit Huis 5 juni 2024

Lid worden?

Word lid via de onderstaande link
Klik hier om lid te wordenLid worden