Terug naar Nieuws
02 september 2024
Pluk en Proef de Nieuwe Nederlandse Oogst van Appels en Peren

De start van het nieuwe hardfruitseizoen wordt in heel Nederland feestelijk gevierd met de Fruitigste Hardfruitdagen, die van 31 augustus tot 12 oktober plaatsvinden. Tijdens zes weekenden openen 32 enthousiaste telers hun boomgaarden voor het publiek, waardoor iedereen de kans krijgt om zelf de nieuwste oogst van appels en peren te plukken en te proeven.

Pluk en Proef de Nieuwe Nederlandse Oogst van Appels en Peren

Wil je weten welke teler bij jou in de buurt meedoet? Kijk dan op de website van de Fruitigste!

Een Unieke Ervaring voor Jong en Oud

Wat is er leuker dan je eigen fruit direct van de boom te plukken? De Fruitigste Hardfruitdagen bieden een unieke gelegenheid om de Nederlandse boomgaarden van dichtbij te beleven. Wandel tussen de bomen door en proef ter plekke de heerlijk frisse smaak van appels en peren.

Naast het plukken kun je bij vrijwel alle telers deelnemen aan rondleidingen en workshops. Ontdek de geheimen van moderne en duurzame fruitteelt en hoor rechtstreeks van de telers hoe zij ervoor zorgen dat hun fruit de allerlekkerste smaak krijgt.

Plezier voor het Hele Gezin

Voor kinderen is er volop vertier. Ze kunnen zich uitleven op springkussens, deelnemen aan spannende speurtochten, of hun creativiteit tonen in een van de vele workshops. Een ritje op de pluktrein mag natuurlijk niet ontbreken.

De Fruitigste Hardfruitdagen zijn een initiatief van De Fruitigste, en hebben als doel de consument kennis te laten maken met de fruitsector.

Lid worden?

Word lid via de onderstaande link
Klik hier om lid te wordenLid worden