Terug naar Nieuws
28 september 2023
Voedselverspilling verminderen met behulp van AI?

Ook benieuwd hoe je met behulp van AI vraag en aanbod beter op elkaar kan afstemmen? Kom dan donderdag 12 oktober naar het derde AGF Marketing Event. Het thema: 'Inspiratie voor digitale transformatie en AI binnen de AGF-sector'. Roy van Beest, medeoprichter van PEAX Data, zal uitleggen hoe dat kan tijdens een verdiepende sessie over het gebruik van AI in de voedsel- en landbouwsector.

Tijdens dit evenement staat de vraag centraal hoe de digitale transformatie en met name AI de AGF-sector momenteel en in de toekomst zal beïnvloeden. Zowel experts uit de sector als daarbuiten zullen hun inzichten en visie delen. Eric Harmsen zal bijvoorbeeld ingaan op de verschillen in online aankoopgedrag tussen jongeren en ouderen, terwijl Charida Dorder ons zal meenemen in de wereld van AI en digitalisering. Zij zal de impact op marketing binnen onze sector toelichten en een praktische demonstratie geven om te laten zien wat marketeers direct kunnen doen. 

Test & Taste Center

Het evenement vindt plaats op de Brightland Campus, een groeiende gemeenschap van bedrijven, startups, spin-offs, onderwijsinstellingen en onderzoeksinstituten in Venlo. Voorafgaand aan het event is het mogelijk deel te nemen aan een rondleiding over de Brightland Campus. Hier zal Carel Vereijcken van BASF Vegetable Seeds een toelichting geven op het Nova Bite Test & Taste Center. 
Het event wordt georganiseerd door NIMA Foodchain & Agrimarketing in samenwerking met GroentenFruit Huis en het AGF Trendcafé.

Schrijf je nu in voor deze unieke bijeenkomst voor AGF-marketeers! Uiteraard is er ook voldoende tijd om te netwerken met collega's en professionals.

Aanmelden

De deelname bijdrage is € 99,- voor NIMA leden en € 119,- voor niet-leden. U kunt zich aanmelden op de website van NIMA. Vanwege de samenwerking van GroentenFruit Huis met NIMA FAM, kunnen leden van GroentenFruit Huis die geen lid zijn van NIMA ook deelnemen tegen het ledentarief van € 99,-. Meld je dan aan bij Wilma van den Oever.

Voedselverspilling verminderen met behulp van AI?

Lid worden?

Word lid via de onderstaande link
Klik hier om lid te wordenLid worden