GroentenFruit Huis

Young Business Club

28
woensdag
juni
  • Nederland
  • Van 09:00 tot 17:00 uur

De Young Business Club van GroentenFruit Huis is een plek waar jonge talenten en/of jonge, en wellicht startende leidinggevenden (tot 40 jaar), elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen, inspiratie en kennis kunnen opdoen. Tijdens de bijeenkomsten van de Young Business Club zullen er diverse onderwerpen worden besproken, bedrijfsbezoeken worden afgelegd en wordt er dieper ingegaan op actuele thema's binnen de sector.

De aftrap van de Young Business Club vond plaats op het GroentenFruit Huis congres op 20 april jl. Woensdag 28 juni gaan we daadwerkelijk echt van start. Haye Rotting van Ken&Ben zal deze eerste bijeenkomst begeleiden. We gaan actief aan de slag om een goede basis te leggen voor een mooi netwerk van young professionals binnen de sector. Zo kan je elkaar verder helpen in de uitdagingen die als young professional op je pad komen. 

Meedoen?

Zelfinzicht met behulp van de training Ken jezelf en het vergroten van cohesie binnen de groep zijn daar onderdeel van. Het sluitstuk van deze bijeenkomst zal gaan over de vraag 'What's Next?'. Ben je een young professional (tot 40 jaar) met ambitie en de wens om je netwerk uit te breiden met gelijkgestemden? Meld je dan aan voor de Young Business Club.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 28 juni 2023 van 12.30 tot 17.30 uur. De locatie zal centraal in het land zijn, maar wordt nader bepaald aan de hand van het totaal aantal deelnemers.

Meld je daarom nu aan! Op dit aanmeldformulier kan je aangeven of je aanwezig bent op de bijeenkomst op 28 juni. Mocht 28 juni niet passen, maar je wilt wel op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de Young Business Club, kan je dit ook aangeven op het aanmeldformulier.