GroentenFruit Huis

Live uitzending: rol overheid, bedrijfsleven en verenigingen voor gezonde voedselomgeving

27
donderdag
mei
  • Online
  • Van 14:30 tot 16:00 uur

Op donderdag 27 mei a.s. organiseren Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB) en GroentenFruit Huis de live uitzending: 'Welke rol moeten overheid, bedrijfsleven en verenigingen pakken om een gezonde voedselomgeving te creëren?' Onder leiding van voormalig olympisch roeier Govert Viergever gaan we samen in gesprek over het belang van gezonde voeding in combinatie met (top)sport.


In drie verschillende blokken gaan we in gesprek over de rollen van sportverenigingen, bedrijfsleven en de overheid. Te gast zijn o.a. Mark Wouters (Topsport Chef-kok), Marjolein Bolhuis-Eijsvogel (JOGG, Gezonde Omgeving en Publiek Private Samenwerkingen), Debby Stam (oud international volleybal en Team: fit coach), Koen Joosten (Kinderarts Erasmus MC) en Janine Luten (algemeen directeur GroentenFruit Huis).

"Tijdens de digitale kennismaking tussen GroentenFruit Huis en KNRB bleek dat er verschillende haakjes zijn waarbij beide partijen elkaar kunnen versterken. Gezonde voeding en beweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in het kader van een gezonde leefstijl. Een samenwerking tussen beide partijen lag daarom voor de hand.", aldus Anne Marie Borgdorff (Voeding & Gezondheid bij GroentenFruit Huis).

Aanmelden 

De live uitzending wordt georganiseerd door KNRB en GroentenFruit Huis en vindt plaats op donderdag 27 mei a.s. van 14.30 - 16.00 uur. We nodigen iedereen die geïnteresseerd is dit onderwerp uit om hieraan deel te nemen en te laten inspireren. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via dit aanmeldformulier