GroentenFruit Huis

Interpera 2022

28
dinsdag
juni
~
30
donderdag
juni
  • Rotterdam, Nederland
  • Van 08:00 tot 20:00 uur

Het internationale perencongres vindt plaats van 28 t/m 30 juni 2022 in Rotterdam, Nederland. Interpera brengt de internationale perensector bijeen om te praten over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de sector. Deze editie wordt georganiseerd door AREFLH en DPA/GroentenFruit Huis. Wilt u ook deelnemen aan de 14e editie van Interpera 2022? Koop dan nu uw tickets via www.interpera.org. Wees er snel bij, want tot en met 10 april kunt u profiteren van korting in de Early Bird verkoop.

Interpera is een driedaags evenement.

28 juni: Technische tour 

Op de eerste dag (dinsdag 28 juni) worden diverse bedrijven bezocht in de Betuwe. Hierbij staan teelt, nieuwe rassen, onderzoek, sorteren en verpakken centraal.

29 juni: Interpera congres 

Het congres vindt plaats op woensdag 29 juni in het Zalmhuis in Rotterdam. Op die dag staan diverse onderwerpen centraal zoals de ontwikkelingen in de markt, inzicht in de consument, innovaties en meer. Onder andere gaan marktdeskundigen Cindy van Rijswick (Rabobank) en Helwig Schwartau (AMI) in op de belangrijkste marktontwikkelingen bij peren wereldwijd. Is er nog ruimte voor uitbreiding van het perenoppervlak en kan de consumptie omhoog? Afrucat, de Catalaanse vereniging van fruitbedrijven, presenteert voor de belangrijkste Europese productielanden de eerste oogstindicaties 2022. Experts gaan met elkaar in discussie over ontwikkelingen in productie, consumptie en onderzoek. Wat is de rol van drones en data in de perenteelt en zijn de teeltproblemen in Italië te verkleinen? Na deze dag bent u weer helemaal op de hoogte. Na het congres wordt er een diner georganiseerd in de Euromast, de hoogste uitkijktoren van Nederland. Ga met collega's uit de sector in gesprek en geniet tijdens het diner van een prachtig uitzicht over Rotterdam.

30 juni: Dé Perendag in Krabbendijke

Op de derde dag (donderdag 30 juni) wordt er een bezoek gebracht aan Dé Perendag in Krabbendijke. Een unieke samenwerking die het nationale en internationale publiek bij elkaar brengt. Niet alleen telers bezoeken Dé Perendag, maar ook verkopers, technische bedrijven en partners uit de sector op het gebied van innovatie, gewasbescherming en bemesting. Dit event biedt de mogelijkheid om te netwerken, kennis te delen en te praten over ontwikkelingen in de sector. Kijk voor meer informatie op www.perendag.nl.

Koop nu uw tickets 

Vanaf vandaag kunt u uw tickets kopen via www.interpera.org. Koopt u uw tickets voor 15 april a.s., dan ontvangt u tot 20% korting via de Early Bird verkoop. Alle prijzen zijn terug te vinden op www.interpera.org