GroentenFruit Huis

Lustrumbijeenkomst en Algemene Ledenvergadering GroentenFruit Huis

29
dinsdag
september
  • Fokker Terminal, Den Haag
  • Van 12:00 tot 20:00 uur

Op dinsdag 29 september a.s. viert GroentenFruit Huis haar eerste lustrum. Onderlinge samenwerking binnen GroentenFruit Huis, maar ook met overige stakeholders heeft geresulteerd in een GroentenFruit Huis met een solide fundering. Daar kan je op bouwen! 

Jubileum - 5 jaar GroentenFruit Huis!

Deze feestelijke jubileumbijeenkomst ter gelegenheid van het eerste lustrum vindt plaats in de Fokker Terminal, Den Haag. Deze ruime locatie biedt de mogelijkheid elkaar in levende lijve én op gepaste afstand te ontmoeten. 

Joep van Deudekom, cabaretier, columnist, televisiepresentator en schrijver, verzorgt een interactieve presentatie 'Hoe word ik beter dan mijn collega's?'. Met inzichten uit wetenschappelijke experimenten laat hij op humoristische wijze zien hoe u beter kunt worden dan uw collega's.

Afscheid Gert Mulder 

Tevens staat de bijeenkomst op 29 september in het teken van het afscheid van algemeen directeur Gert Mulder. Een aantal sprekers gaat in op de mijlpalen die zijn bereikt tijdens de loopbaan van Gert bij GroentenFruit Huis en u heeft de gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Gert en tevens kennis te maken met zijn opvolgster Janine Luten.
 Jubileum - 5 jaar GroentenFruit Huis!

Jubileum! 5 jaar GroentenFruit Huis