GroentenFruit Huis

AGF Trendcafé: verspilling en foodconcepten

17
dinsdag
september
  • Locatie volgt
  • Van 15:00 tot 17:30 uur

Concept programma 

Hoe denkt de nieuwe generatie over verspilling en foodconcepten?

Hoe worden nieuwe foodconcepten bedacht? Waarom slaagt het ene idee wel en het andere niet? De nieuwe generatie studenten bedenkt ze moeiteloos. Het succes van de buitenbeentjes; de schijn van verspilling door de ogen van consumenten vs de daadwerkelijke cijfers. Denken verschillende generaties anders over verspilling?

AGF Trendcafé

Het AGF Trendcafé inspireert, verbindt schakels, vergroot kennis en verruimt de blik! AGF Trendcafé is de enige partij die teelt, handel en retail, in fysieke bijeenkomsten, structureel met elkaar verbindt. De ware invulling van verbinden van schakels in de keten.

Vier keer per jaar organiseert het AGF Trendcafé interessante excursies. Deze excursies staan in het teken van ketensamenwerking, voor- en achterwaartse integratie, netwerkverbreding, trendspotting, innovatie en sector-overstijgende inspiratie. Allemaal kenmerken die van toepassing zijn voor de gehele groente- en fruitsector. 

Kosten

Voor leden van AGF-Trendcafé is deelname gratis. Niet-leden betalen € 125,- per bijeenkomst.

Het AGF Trendcafé wordt georganiseerd door GroentenFruit Huis en Maurice Wubben. Bekijk voor meer informatie de website van het AGF Trendcafé