Terug naar Nieuws
08 december 2023
Voorzitter van Tweede Kamer ontving symbolisch fruitpakket als erkenning voor aandacht gezonde voeding

Woensdag heeft Vera Bergkamp, de vertrekkende Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, een bijzonder gebaar van waardering ontvangen vanuit GroentenFruit Huis. Dit gebaar kwam in de vorm van een fruitpakket, symbolisch bedoeld als dank voor de groeiende aandacht in de Tweede Kamer voor gezonde voeding, met een specifieke focus op groenten en fruit.

Voorzitter van Tweede Kamer ontving symbolisch fruitpakket als erkenning voor aandacht gezonde voeding

Het belang van deze aandacht voor gezonde voeding werd aan de hand van het fruitpakket benadrukt door GroentenFruit Huis. Ook kregen alle nieuwe Tweede Kamerleden bij hun installatie een fruitpakket aangeboden in samenwerking met FruitMasters. Dit gebaar is gericht op het bevorderen van een gezonde levensstijl en symboliseert een positieve start voor deze nieuwe parlementariërs.

De groente- en fruitsector hoopt met deze actie een boodschap van een gezonde start over te brengen naar de nieuwkomers in de Tweede Kamer. Daarnaast werd de wens uitgesproken voor een vruchtbare samenwerking tijdens de komende regeerperiode, waarin gezondheid en welzijn hoog op de agenda zouden staan.

Lid worden?

Word lid via de onderstaande link
Klik hier om lid te wordenLid worden