GroentenFruit Huis

Gratis modules volgen: Brancheopleiding Medewerker Kwaliteitszorg en Keurmeester AGF

Geplaatst op 12 februari 2021

Handel Groeit heeft samen met opleiders Normec Foodcare en KIWA AQS een aanvraag gedaan in het kader van de 'Tijdelijke Subsidieregeling NL Leert Door'. Deze aanvraag is gehonoreerd. De regeling is bedoeld om bij- en omscholing te faciliteren voor werkenden en werkzoekenden om aantrekkelijk te blijven of te worden voor de arbeidsmarkt. Voor onze sector, de groothandel groenten en fruit, betekent dit bovendien een kans om potentiële medewerkers kennis te laten maken met onze sector en met het kwaliteitsvak.

Dit betekent concreet dat wij (Handel Groeit in samenwerking met de opleiders) gedurende de looptijd van deze regeling vanaf heden t/m 31 juli 2021 bepaalde modules gratis kunnen aanbieden uit onze brancheopleiding Medewerker Kwaliteitszorg en Keurmeester AGF. Zie in het lijstje hieronder welke modules gratis beschikbaar zijn.

De modules die gratis beschikbaar zijn:

  • P1 en P2: Glasgroenten
  • P9/P10/P11: Hard fruit
  • P14, P15, P16: Uitheems fruit, citrusfruit en exoten
  • Combinatie A1 en A4: Communicatie (wordt enkel aangeboden door KIWA AQS)

Dit aanbod geldt voor iedereen. Het maakt niet uit of u werkt met een vast of een flexcontract, zelfstandig onderneemt of tijdelijk niet werkt, aan de start staat van uw carrière of al richting uw pensioen gaat, ervaring hebt in onze sector of juist niet. Ook maakt het niet uit of de organisatie waar u eventueel werkt aangesloten is bij Handel Groeit.

Om een module te volgen, kunnen cursisten zich aanmelden bij één van de opleiders: Normec Foodcare of KIWA AQS. De opleider handelt de administratie af. Per module zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Aanmelden 

Om u in te schrijven voor deze opleidingen, dient u contact op te nemen met één van de opleiders. De contactgegevens vindt u hieronder:

Voor overige vragen kunt u terecht bij Lobke van Oorschot-Coppens, Opleidingsmanager Handel Groeit: l.vanoorschot@handelgroeit.nl en 06 - 15 47 66 00.

Bron: Handel Groeit