GroentenFruit Huis

Laatste dag Groenten & Fruit Decemberkalender

Geplaatst op 31 december 2020

Vandaag, 31 december 2020, is het laatste vakje van de Groenten & Fruit Decemberkalender opengegaan met als product van de dag: soepgroenten. De kalender is op 1 december gestart. Elke dag stond in het teken van een kleurrijk groente- of fruitproduct én bijpassend recept om consumenten te inspireren. 

Alle producten werden via de social media kanalen van Ga voor Kleur gedeeld (Facebook & Instagram). U kunt alle recepten van de Decemberkalender terugvinden op Veggipedia


Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit

De Groenten & Fruit Decemberkalender was een onderdeel van de campagne 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit'. Met deze campagne vroeg GroentenFruit Huis tijdens de eerste golf van de coronacrisis aandacht voor de inzet van medewerkers in de groente- en fruitketen: van telers en plukkers, verpakkers en handelaren, tot chauffeurs, vakkenvullers en de groente- en fruitspecialist. Een thema dat nog steeds actueel is. Vervolgens is de campagne doorontwikkeld en meer gericht op het inspireren van consumenten om volop te kiezen voor groenten en fruit. We moeten juist nu goed zorgen voor onszelf en voor elkaar. Gezond eten met volop verse groenten en fruit, iedere dag opnieuw, hoort daarbij. 


Lees ook: Decemberkalender zorgt voor aandacht voor groenten en fruit