GroentenFruit Huis

Ga voor Kleurkalender 2020 nu te downloaden

Geplaatst op 19 december 2019

De nieuwe kleurkalender voor het jaar 2020 is uit! De kalender is onderdeel van de Ga voor Kleur campagne waarin elke week een andere kleurrijke groente- of fruitsoort in de schijnwerpers staat. Zo starten we het nieuwe jaar met de bekende spitskool, maar komen ook minder bekende producten aan bod.

Wilt u graag aanhaken met 'de kleur van de week' en het 'product van de week'? Dan kunt u de kleurkalender voor 2020 nu downloaden in de vernieuwde Ga voor Kleur-omgeving. In deze omgeving kunt u alles vinden omtrent Ga voor Kleur. Zo is er een Ga voor Kleur toolkit met een complete beeldbank. Ook kunnen bezoekers hier terecht voor ansichtkaarten, Facebook banners en andere afbeeldingen van Ga voor Kleur. Benieuwd naar de nieuwe Ga voor Kleur-omgeving? U kunt hem hier bekijken


Over Ga voor Kleur

Ga voor Kleur is een initiatief van het NAGF om de groente- en fruitconsumptie flink te verhogen. Ga voor Kleur benadrukt de veelkleurigheid van groenten en fruit als de perfecte manier om je maaltijden extra lekker en gezond te maken.

Bron: NAGF