GroentenFruit Huis

Week van Snoep Goed 2022: doe mee op social media! (toolkit beschikbaar)

Geplaatst op 28 december 2021

In de week van 17 t/m 23 januari 2022 vindt de 2e editie van Week van Snoep Goed plaats. Een initiatief waarin Nederlanders worden uitgedaagd om een week lang ongezonde tussendoortjes te vervangen voor gezondere opties, zoals groenten en fruit. Wat doet het woordje ‘goed’ eigenlijk in snoepgoed? Voeg één spatie toe en het woord krijgt direct een andere betekenis. Goed komt weer tot zijn recht. Ook uw organisatie kan eenvoudig meedoen tijdens de Week van Snoep Goed, bijvoorbeeld met een bericht op uw social media kanalen. 

Toolkit

Inspiratie nodig? Week van de Snoep Goed heeft een toolkit beschikbaar gesteld met beeldmateriaal. U kunt de toolkit hier downloaden.


Over Week van Snoep Goed

Verantwoord snoepen kan net zo makkelijk zijn als het toevoegen van één spatie, dat wordt getoond tijdens de Week van Snoep Goed. Door middel van verschillende communicatiekanalen, waaronder het Snoep Goed magazine, social media en pers, deelt de organisatie handige tips, fijne inspiratie en heerlijke recepten. 

Uit onderzoek onder de deelnemers van afgelopen jaar blijkt dat 90,5% iets heeft gehad aan de tips en support, 75,3% meer groenten en fruit is gaan eten tijdens Week van Snoep Goed en 94,2% volgend jaar weer mee wil doen aan de challenge. 

Week van Snoep Goed kan alleen plaatsvinden met passende partners zoals foodbedrijven, belangenorganisaties en retailers. Op die manier wil de Week van Snoep Goed draagvlak creëren we voor een gezonder Nederland.

Meer informatie? 

Neem dan contact met de organisatie van Week van Snoep Goed op via info@weekvansnoepgoed.nl. Of kijk op www.weekvansnoepgoed.nl