GroentenFruit Huis

Dutch Food Week start vandaag in Den Bosch

Geplaatst op 7 oktober 2022

Vandaag (7 oktober) is de start van de Dutch Food Week. De week wordt afgetrapt met 'Voorproeven op de markt'. In het centrum van ’s-Hertogenbosch. Boeren, tuinders, telers, vissers en organisaties gaan daar het gesprek aan met het publiek om de verbinding tussen boer en burger te versterken. 

Op de markt gaan genodigden en voorbijgangers voorproeven van Dutch Food Week 2022. Je ontmoet boeren, telers, tuinders en vissers, gaat in gesprek met presentator Jochem van Gelder over gezond en lekker eten, proeft een geitenmelk-ijsje, doet mee met een smaaktest van tomaten en maakt kennis met tal van innovatieve, educatieve en traditionele (food)concepten. 

Meer weten over de deelnemers of activiteiten? Neem dan een kijkje op de website van de Dutch Food Week

Nationale Groente- en Fruitdag

Middenin de Dutch Food Week vindt de Nationale Groente- en Fruitdag plaats. Deze dag staat in het teken van een 'Ga voor Kleur Break' (een groente- en fruitrijke snackmoment). Want groenten en fruit bieden volop mogelijkheden om te variëren met kleurrijke en gezonde tussendoortjes.

Weet u al een toffe actie binnen uw bedrijf waarmee u groente en fruit op 14 oktober in het zonnetje kan zetten? Wordt dan partner van de Nationale Groente- en Fruitdag. Partner worden is gratis en laagdrempelig.

Meer informatie of aanmelden