GroentenFruit Huis

Lancering campagne 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit'

Geplaatst op 28 maart 2020

Het is voor iedereen merkbaar, het coronavirus heeft effect op ons dagelijks leven, hier en overal in de wereld. We hebben te maken met vergaande maatregelen die iedereen raken, zowel consumenten als de keten van groenten en fruit. Het eind is nog niet in zicht. 

Samen moeten we hier goed doorheen komen. De groente- en fruitsector is hard aan het werk, zij voorzien Nederland iedere dag van vers product. De uitdagingen in de keten zijn groot, maar samen zetten we alles op alles om een uitgebreid assortiment vers product te kunnen leveren.

Consumenten moeten juist nu goed zorgen voor zichzelf en voor elkaar. Gezond eten met volop groenten en fruit, iedere dag opnieuw, hoort daarbij.

Met de campagne 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit', vraagt GroentenFruit Huis aandacht voor de inzet van medewerkers in de groente- en fruitketen: van telers en plukkers, verpakkers en handelaren, tot chauffeurs, vakkenvullers en de groente- en fruitspecialist. We helpen consumenten om juist nu volop voor groenten en fruit te kiezen.

Kijk op onze website voor meer informatie