GroentenFruit Huis

Internationale perensector ontmoet elkaar in Rotterdam tijdens Interpera 2022

Geplaatst op 21 december 2021

Van 28 t/m 30 juni 2022 vindt het internationale perencongres Interpera plaats in Rotterdam, Nederland. Deze 14e editie wordt georganiseerd door AREFLH en DPA/GroentenFruit Huis. Interpera brengt de internationale perensector bijeen om te praten over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de sector. Zet deze data alvast in uw agenda!

Technische tour 

Interpera is een driedaags evenement. Op de eerste dag (dinsdag 28 juni) worden diverse bedrijven bezocht in de Betuwe. Hierbij staan teelt, nieuwe rassen, onderzoek, sorteren en verpakken centraal.

Interpera congres 

Het congres vindt plaats op woensdag 29 juni in het Zalmhuis in Rotterdam. Op die dag staan diverse onderwerpen centraal zoals de ontwikkelingen in de markt, inzicht in de consument, innovaties en meer. Na het congres wordt er een diner georganiseerd in de Euromast, de hoogste uitkijktoren van Nederland. Ga met collega's uit de sector in gesprek en geniet tijdens het diner van een prachtig uitzicht over Rotterdam.

Perendag in Krabbendijke

Op de derde dag (donderdag 30 juni) wordt er een bezoek gebracht aan De Perendag in Krabbendijke. Een unieke samenwerking die het nationale en internationale publiek bij elkaar brengt. Niet alleen telers bezoeken De Perendag, maar ook verkopers, technische bedrijven en partners uit de sector op het gebied van innovatie, gewasbescherming en bemesting. Dit event biedt de mogelijkheid om te netwerken, kennis te delen en te praten over ontwikkelingen in de sector.  

Definitieve programma 

Richard Schouten (directeur DPA/GroentenFruit Huis): "In 2022 wordt voor het eerst Interpera in Nederland georganiseerd. Voor bedrijven, van telers tot handelaren, is dit het moment om te netwerken met collega's uit de internationale perensector".

Begin 2022 zijn de kosten en het definitieve programma bekend en start de ticketverkoop. Meer informatie leest u op www.interpera.org