GroentenFruit Huis

Bio-beurs: ontdek wat biologisch voor u kan betekenen

Geplaatst op 8 januari 2019

De Bio-beurs vindt plaats op 23 en 24 januari in de IJsselhallen in Zwolle en is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek. Proef biologisch tijdens culinaire demonstraties, raak geïnspireerd via inhoudelijke workshops, ontdek de nieuwste productinnovaties, bekijk de laatste ontwikkelingen in de mechanisatie en kom alles te weten over omschakelen.

Exposanten

Op de Bio-beurs kunt u volop netwerken met meer dan 375 bedrijven en exposanten. Ga in gesprek met de grote spelers in de biologische sector. Of ontdek interessante nieuwe producten van start-ups op het ondernemersplein. 

Pureness en BioMechaTech

In 2018 zijn twee nieuwe onderdelen geïntroduceerd: Pureness en BioMechaTech. Bij Pureness ligt het accent op gezonde en natuurlijke lifestyleproducten, zoals make-up en kleding. De BioMechaTech-hal staat vol met innovatieve machines en mechanisatietechnieken.

Kennis 

Er zijn ruim 80 inhoudelijke workshops, verspreid over de twee beursdagen. Hier kunt u uw kennis over biologisch vergroten en verder verdiepen. Binnen het workshop-aanbod is elk jaar extra aandacht voor omschakelen, startende ondernemers en de laatste onderzoeken.

Openingstijden & Tickets

Woensdag 23 januari 2019, 11.00 - 21.00 uur
Donderdag 24 januari 2019, 10.00 - 19.00 uur

U kunt uw tickets hier kopen.

Kijk voor meer informatie op: https://www.bio-beurs.nl/