- Alle
- Algemeen
- Arbeid
- Biologisch
- Digitalisering
- Duurzaamheid
- Fruit
- Fytosanitair
- Gemeenschappelijk Landbouw Beleid
- Groenten
- Logistiek
- Marktinformatie
- Marktverruiming
- Paddenstoelen
- Uien
- Voeding & Gezondheid
- Voedselveiligheid & Kwaliteit

Vakgroep Akkerbouw en Vollegrondsgroente van LTO Nederland, VIGEF - Vereniging van de Nederlandse Groente- en Fruitverwerkende IndustrieTOG - Stichting Teelt Overleg en GroentenFruit Huis hebben gezamenlijk een persbericht verzonden me...
Meer lezen
Interventies in supermarkt zeer effectief voor hogere verkoop biologisch Leg biologische groenten en fruit bij elkaar en de verkoop stijgt met 60%, dat blijkt uit een 10-weekse pilot in twee supermarkten in Brabant. Ondernemer en retail ex...
Meer lezen
De Duitse consument plant steeds meer vooruit wat er in de komende dagen of zelfs hele week wordt gegeten. 4 op de 10 consumenten koopt eten voor de komende 2 tot 3 dagen, terwijl 2 op de 10 de maaltijden voor de hele week al in beeld heeft. Hierdoor...
Meer lezen
Supermarkten leggen, mede onder invloed van NGO's, de lat hoger met betrekking tot duurzaamheidscriteria. Ook de consument lijkt steeds vaker voor biologisch te kiezen. Het duurzaamheidskeurmerk Milieukeur, ook bekend onder de internationale naam Pla...
Meer lezen