GroentenFruit Huis

MBO Challenge: Slimme oplossingen voor stedelijke voedselvraagstukken

Geplaatst op 15 januari 2020

Woensdag 17 juni a.s. vindt in De Doelen in Rotterdam de MBO Challenge plaats. Dit evenement maakt onderdeel uit van de IFAMA 2020, een internationaal agrofoodcongres. MBO studenten kunnen zich in teams inschrijven voor deze Challenge, waarbij ze op zoek gaan naar slimme oplossingen voor het stedelijke voedselvraagstuk. 

Doel van dit evenement is om jongeren kennis te laten maken met de sector, ze te laten zien welke uitdagingen er zijn en welke kansen dit ook voor hen biedt om in deze internationale, innovatieve sector aan de slag te gaan, zodat ze op die manier hun steentje bij kunnen dragen aan hedendaagse maatschappelijke vraagstukken. 

Ondersteunt u ook de MBO Challenge?

GroentenFruit Huis en het Groenten en Fruit Groothandelsfonds zijn medeorganisator van dit evenement. Bedrijven die interesse hebben om kennis te maken met deze jongeren kunnen zich aanmelden bij Wilma Van den Oever (GroentenFruit Huis) of bij Lobke van Oorschot (Groenten en Fruit Groothandelsfonds). Er zijn diverse sponsorpakketten beschikbaar om deze dag mogelijk te maken. Bedrijven krijgen hierbij uiteraard de mogelijkheid om naast het kennismaken met de studenten ook hun bedrijf voor het voetlicht te brengen. 

Voor meer informatie

Meer informatie leest u in deze folder, op de website of neem contact op met:

  • Wilma van den Oever (GroentenFruit Huis) - vandenover@groentenfruithuis.nl / 06-30986476
  • Lobke van Oorschot (Groenten en Fruit Groothandelsfonds) -  L.vanOorschot@gfgroothandelsfonds.nl / 06-15476600