GroentenFruit Huis

GF Groothandelsfonds wordt Handel Groeit

Geplaatst op 19 mei 2020

Vanaf vandaag gaat het GF Groothandelsfonds verder als Handel groeit. Kennis is groei. Zonder groei geen gezonde toekomst, niet individueel maar ook niet voor jouw bedrijf of voor onze sector, de groothandel in groenten en fruit. Groei begint bij kennis. Kennis die ‘Handel groeit’ in huis heeft en graag met je wil delen.

De koers van het GF Groothandelsfonds is de afgelopen jaren aangepast. Bij een nieuwe koers past een nieuwe naam. Je hoort het overigens niet alleen aan onze naam. Je ziet het ook aan ons logo, onze e-mails, onze brieven en op onze volledig vernieuwde website.

We richten ons op thema’s en projecten die relevant zijn voor de doorontwikkeling van de sector, de groothandel in groenten en fruit. Wij bieden opleiding en ontwikkeling gerelateerd advies, sectorgerichte cursussen en we verlenen subsidie.

Natuurlijk doen we dit met dezelfde aandacht, inzet en hetzelfde enthousiasme dat je van ons gewend bent. Kijk maar op onze nieuwe website: www.handelgroeit.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Lobke van Oorschot, Opleidingsmanager Handel Groeit (L.vanOorschot@handelgroeit.nl en 06 - 15 47 66 00).