GroentenFruit Huis

Uitnodiging prijsuitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs 2020

Geplaatst op 26 november 2019

De sector is volop in beweging met nieuwe energiebronnen, innovatieve teeltsystemen, internationalisering, samenwerking bij afzet en bedrijfsvoering en gebruik van big data. Toch zijn er de komende jaren een aantal uitdagingen als we de globale koppositie vast willen houden. Daar is vitaal ondernemerschap voor nodig.

Plantanious, SK Roses en Telersvereniging Prominent, de drie genomineerden van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020, vallen absoluut in die categorie. De jonge ondernemers -bijna allen uit familiebedrijven- zijn vol passie en enorm gedreven om met innovatief en professioneel ondernemerschap hun bedrijven de toekomst in te loodsen. 

Hoe kun je 2020 beter beginnen dan met een bezoek aan Keukenhof waarin de drie genomineerden in het zonnetje worden gezet, één van hen tot winnaar wordt verkozen en tot ambassadeur wordt gekroond en er bovendien visionaire sprekers zijn over vitaal ondernemerschap. 

Het bestuur en de partners van de Tuinbouw Ondernemersprijs nodigen alle tuinbouwondernemers uit voor het event. U bent van harte welkom op 8 januari 2020, vanaf 13.00 uur in Keukenhof, Lisse.

Aanmelden

U kunt u hier aanmelden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs