GroentenFruit Huis

Uitnodiging AGF Trendcafé: Verrassingen, smaak, emotie en beleving in groenten en fruit

Geplaatst op 12 februari 2020

Een fantastische start van het AGF Trendcafé seizoen 2020! We zijn op dinsdagmiddag 17 maart te gast bij het splinternieuwe Experience Center van Van Gelder in Ridderkerk. De bijeenkomst staat in het teken van: Verrassingen, smaak, emotie en beleving in groenten en fruit.

De nieuwbouw van Van Gelder is een centrum van educatie, beleving, innovatie en inspiratie op het gebied van vers. Naast het telen, verpakken, bewerken, bewaren en transporteren van groenten en fruit, deelt Van Gelder op een bijzonder manier kennis over voeding, gezondheid en duurzaamheid.

Daarnaast laten we ons inspireren door chefkok Leonard Elenbaas. Hij is voormalig eigenaar van Groenterestaurant Pure Passie en werkt nu onder de naam Pure Passie On Tour. Leonard vertelt over zijn inspiratie, de toegevoegde waarde van groenten en fruit en hoe hij zijn publiek steeds weer weet te verrassen.

Zien, proeven, ruiken, voelen en horen: alle zintuigen komen aan bod in het Food Experience Center, de ontmoetingsplek voor gezonde voeding. Een locatie die dus perfect aansluit op het eerste AGF Trendcafé van 2020.

Concept Programma

13.30 - 15.00 uur

Rondleiding Van Gelder

15.30 - 15.45 uur

Inspiratiesessie door chefkok Leonard Elenbaas

16.00 - 17.30 uur

Groenten en fruit zelf beleven: proeven, ruiken, horen en voelen

17.30 - 19.30 uur

Eten en netwerken

Iedereen gaat naar huis met inspiratie van de mooie Van Gelder locatie én heeft alle aspecten van groenten en fruit beleefd en ervaren.

Locatie

Van Gelder Nederland
Krommeweg 10
2988 CB Ridderkerk
Er is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor het AGF Trendcafé op dinsdag 17 maart 2020.

AGF Trendcafé

Het AGF Trendcafé inspireert, verbindt schakels, vergroot kennis en verruimt de blik! AGF Trendcafé is de enige partij die teelt, handel en retail, in fysieke bijeenkomsten, structureel met elkaar verbindt. De ware invulling van verbinden van schakels in de keten.

Vier keer per jaar organiseert het AGF Trendcafé interessante excursies. Deze excursies staan in het teken van ketensamenwerking, voor- en achterwaartse integratie, netwerkverbreding, trendspotting, innovatie en sector-overstijgende inspiratie. Allemaal kenmerken die van toepassing zijn voor de gehele groente- en fruitsector. 

Kosten

Voor leden van AGF Trendcafé is deelname gratis. De kosten voor een lidmaatschap vindt u op de website van het AGF Trendcafé. U kunt ook los een bijeenkomt bijwonen. Niet-leden betalen € 150,- per bijeenkomst. Leden van GroentenFruit Huis betalen €125,- per bijeenkomst. 

Het AGF Trendcafé wordt georganiseerd door GroentenFruit Huis en Maurice Wubben. Bekijk voor meer informatie de website van het AGF Trendcafé