GroentenFruit Huis

Tuinbouwsector met #LoveFloriade in actie voor Floriade Expo 2022

Geplaatst op 5 augustus 2022

We kennen allemaal Floriade. Niet alleen een schitterend park, dat op dit moment in volle glorie staat te groeien en te bloeien. Maar ook de wereldtuinbouwtentoonstelling, waar we ons als tuinbouwsector presenteren in the Green House. Een park om trots op te zijn. Maar… ook een park dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

 

Op initiatief van de bloemensector komt de tuinbouwsector in actie. En wordt een beroep gedaan op alle kwekers/leveranciers van bloemen, planten, groenten, fruit en boomkwekerijproducten: help mee!

#LoveFloriade

Van donderdag 11 augustus tot en met zondag 14 augustus organiseert – een gelegenheidscoalitie van Bloemenbureau Holland, Royal FloraHolland en GroentenFruit Huis – een ludieke roadtour door Nederland. De boodschap: #LoveFloriade. Daarmee steken ze Floriade een hart onder de riem met het doel dat het publiek Floriade weer in het hart sluit.
Tijdens de roadtour worden allerlei middelen ingezet. Maar ook wordt de kans geboden aan de hele branche om aan te haken. De Floriade is immers van ons allemaal. 

Wat kun je doen?

Iedereen die Floriade een warm hart toedraagt kan meedoen! Dat kan op de volgende manieren:

  • Product leveren, dat tijdens de roadtour kan worden uitgedeeld aan het publiek.
  • Meehelpen tijdens de actie.
  • Je hebt zelf een goed idee voor #LoveFloriade. Laat het weten!
  • Idee delen of meedoen?

Contact:

Wil je product leveren? Neem dan contact op met Maurice Wubben.

Meer weten over deze actie?

Neem dan contact op met Wilma van den Oever.