GroentenFruit Huis

Tuinbouw Ondernemersprijs; kansen voor bedrijf én sector

Geplaatst op 28 augustus 2019

"De tuinbouw is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie en die verdient veel aandacht. Dit is een manier om aandacht te vragen voor deze geweldige sector." Aldus Michiel F. van Ginkel over de Tuinbouw Ondernemersprijs. 

Bedrijven kunnen zich nog tot 20 september aanmelden voor deze prijs, die begin 2020 wordt uitgereikt. In onderstaande video vertelt Michiel meer over de prijs en waarom dit dé kans is om je bedrijf te profileren

Michiel F. van Ginkel, voorzitter van de Tuinbouw Ondernemersprijs, benadrukt dat deze prijs niet alleen een winst is voor de sector, maar ook voor individuele bedrijven. "Door je aan te melden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs krijg je een unieke mogelijkheid om je bedrijf professioneel te laten doorlichten door een vakkundige jury. Als winnaar krijg je een geweldig platform / podium om je bedrijf onder de aandacht te brengen". 

Bekijk hieronder de hele video.Over de Tuinbouw Ondernemersprijs 

De stichting Tuinbouw Ondernemersprijs beloont jaarlijks het meest onderscheidende bedrijf in de tuinbouwsector.

Met het toekennen van de prestigieuze ondernemersprijs wil de stichting meerdere doelen bereiken, zoals:

  • de schijnwerpers richten op positieve ontwikkelingen binnen de tuinbouwsector;
  • ondernemers en hun bedrijven belonen voor hun uitmuntende prestaties;
  • ondernemers aansporen tot vernieuwing en duurzaam ondernemen.

De vakjury maakt geen onderscheid tussen kleine, grote, jonge of oudere ondernemers en bedrijven, wel in hun vermogen tot vernieuwing en duurzaam ondernemen.

Winnaars en genomineerden treden toe tot het bijzondere gezelschap van topondernemers waar de hele tuinbouwsector trots op is. Niet alleen komen zij hierdoor in de schijnwerpers te staan, ze kunnen ook gebruik maken van ondersteuning bij internationale activiteiten of het versterken van hun eigen positie. Maar de allergrootste verdienste is dat zij de warme waardering van vakgenoten ontvangen en deze overwinning met de eigen medewerkers, collega's en iedereen binnen het vak mogen vieren. 

Meld uw onderneming of uw kandidaat aan voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020! 

Aanmelden kan tot 20 september. Alle informatie over het aanmelden, de prijs en de ervaringen van eerdere genomineerden en winnaars vindt u op de website.

De prijs zal begin januari 2020 uitgereikt worden.