GroentenFruit Huis

Terugblik prijsuitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs

Geplaatst op 15 januari 2020

Vorige week woensdag won Coöperatieve telersvereniging Prominent de 34e editie van de Tuinbouw Ondernemersprijs. Een jaar lang mogen de tomatentelers zich ambassadeur van de tuinbouwsector noemen. Jack Groenewegen, voorzitter van de Coöperatieve vereniging, ontving de prestigieuze prijs uit handen van Wiebe Draijer, groepsvoorzitter van Rabobank. Het stof is inmiddels bij Prominent weer een beetje gedaald. 

De winnaar reageert vandaag: 'Prominent was zich er vooraf van bewust dat het eventueel winnen van de Tuinbouw Ondernemersprijs veel teweeg zou brengen; maar zovéél, dat hadden we nou ook weer niet verwacht. Wat is er een enorme hoeveelheid felicitaties, bloemen, taarten, planten en andere cadeaus bij ons op kantoor, en ook bij de individuele leden, bezorgd. Geweldig! Vrijdag viel er ook nog een wel héél bijzondere uitnodiging op de mat in de vorm van een officiële uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie van het Koninklijk Huis. ‘Dat was toch wel de kers op de taart’, volgens Jack Groenewegen. 
Vitaal ondernemerschap

Tijdens de bijeenkomst hebben Wiebe Draijer en Ruud Veltenaar hun licht laten schijnen op het thema 'Vitaal ondernemerschap'. Via deze link kunt u de presentatie van Ruud Veltenaar downloaden. Op de website zijn ook foto's van de bijeenkomst te zien.

Bron: Tuinbouw Ondernemersprijs