GroentenFruit Huis

Terug van weggeweest; de Young Business Club met geslaagde bijeenkomst

Geplaatst op 8 november 2019

Donderdag 7 november lieten 12 jonge managers zich inspireren tijdens de workshop 'inzicht in diverse leiderschapsstijlen' van de Young Business Club. De Young Business Club is een initiatief van GroentenFruit Huis om jonge managers (t/m 40 jaar) werkzaam bij leden van GroentenFruit Huis bij elkaar te brengen. Het doel is om te netwerken, inspireren en kennis te delen met collega's uit de sector.

Op donderdag 7 november kwam de Young Business Club weer bijeen. Spreker Johan Baken van ad Mutare nam de deelnemers mee in de wereld van leiderschapsstijlen. De deelnemers kregen handvatten toegereikt over leiderschapsstijlen en hoe een manager effectief leiding kan geven. Dat er meerdere wegen naar Rome leiden werd al snel duidelijk, want hoe kan je iemand het beste aanspreken? Wat voor vragen stel je om van een gesprek een goed gesprek te maken? Er is niet één goed antwoord. En met deze inzichten kan je je als manager (blijven) ontwikkelen.

"Het was een leuke middag met een interessante workshop van Johan. Dankzij het boeiende verhaal en de interactieve manier van presenteren had ik niet in de gaten dat we de hele middag bezig zijn geweest. Het onderlinge contact met mensen uit dezelfde sector die ik niet kende was ook erg leuk.", aldus Tim Baars (Combilo bv).

De enthousiaste sfeer die tijdens de workshop aanwezig was, werd voortgezet tijdens het diner, waarbij er nog voldoende tijd was om te netwerken en ervaringen uit de sector met elkaar te delen. Interesse? 

De Young Business Club is terug van weggeweest. De bijeenkomst op 7 november was de 'aftrap' voor de nieuwe start van de Young Business Club. In 2020 worden er weer twee bijeenkomsten georganiseerd voor jonge managers die werkzaam zijn bij leden van GroentenFruit Huis. Wil je op de hoogte blijven van deze bijeenkomsten? Laat het ons weten.