GroentenFruit Huis

RVO lounge op Fruit Logistica biedt ruimte voor een goed gesprek

Geplaatst op 20 januari 2023

Van 8 - 10 februari vindt in Berlijn de jaarlijkse handelsvakbeurs Fruit Logistica plaats. Deze beurs is door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aangemerkt als strategische beurs. Dit betekent dat de Holland Fresh Group in samenwerking met RVO een grote business lounge heeft kunnen realiseren in hal 3.2, de Holland Hal.

De Holland lounge biedt ruimte aan deelnemers en bezoekers van de beurs om plaats te nemen aan één van de tafeltjes. Daarnaast is het mogelijk om voor een dagdeel een afgesloten vergaderruimte incl. TV screen af te huren die plaats biedt aan maximaal acht personen, inclusief koffie, thee en frisdrank. De kosten zijn 500 euro excl. BTW per dagdeel. Heeft u interesse om de vergaderruimte af te huren, kunt u contact opnemen met eventmanager Muriël Halling - info@hollandfreshgroup.com.

Last van een lege telefoon of laptop? Ook dan biedt de Holland lounge uitkomst. Door plaats te nemen aan de 'energie-bar' kunt u uw apparatuur van de nodige stroom voorzien. U vindt de lounge in hal 3.2 Stand C-33. 

Er kunnen geen reserveringen worden gemaakt voor de tafeltjes in de lounge, first come first served.