GroentenFruit Huis

Maak deel uit van het collectieve NL paviljoen op de Asia Fruit Logistica 2023

Geplaatst op 1 maart 2023

U kunt zich nu inschrijven voor het Nederlandse collectieve paviljoen op de Asia Fruit Logistica 2023, die zal plaatsvinden van 6-8 september 2023 in Hong Kong. Momenteel bekijken Holland Fresh Group en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) naar de mogelijkheid tot samenwerking en onderzoeken zij de opties voor een gezamenlijk NL paviljoen, naar verwachting 160m2 groot met meer dan 12 deelnemers. 

Op deze vakbeurs treft u de gehele waardeketen van de AGF-industrie en aanverwante bedrijven, evenals de nieuwste, innovatieve producten en ideeën. Het biedt u een unieke kans om te netwerken, nieuwe activiteiten te ontwikkelen, en nieuwe contacten te leggen in de gehele Aziatische regio. Daarnaast kunt u essentiële marktinformatie verkrijgen over elk aspect van de handel in groenten en  fruit.

Collectieve deelname - NL paviljoen

Dit jaar kunt u deelnemen aan het NL paviljoen via RVO of via Stichting Holland Fresh Group, afhankelijk of u deelnemer bent van het EU-Handelsprogramma. Holland Fresh Group is verantwoordelijk voor de organisatie, uitvoering en de indeling van het NL collectieve paviljoen.

Via RVO met het EU-Handelsprogramma

Het EU-Handelsprogramma van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) biedt bedrijven, die voor de Brexit handel bedreven met het Verenigd Koninkrijk, de mogelijkheid om in 2023 met ondersteuning van RVO deel te nemen aan diverse activiteiten ter ondersteuning van het ontwikkelen van bestaande en nieuwe markten. Denk hierbij aan beursdeelnames, persoonlijke matchmaking, landenbezoeken of de ontvangst van delegaties. Asia Fruit Logistica is één van de geselecteerde vakbeurzen. U kunt zich hier aanmelden voor het EU-Handelsprogramma

Neemt u deel aan het EU handels programma, dan biedt het RVO u een all-in concept package aan voor deelname aan de Asia Fruit Logistica 2023 (excl. reis- en verblijfskosten). De invulling is nog nader te bepalen, maar gedacht wordt aan een kleinere, deels open ruimte waar productpresentatie mogelijk is, bijvoorbeeld middels een posterdesk. Dit is een standaard concept en kan niet op maat worden aangepast. Wilt u toch een groter formaat stand, dan valt u helaas buiten de ondersteuningsregeling maar kunt u nog steeds deelnemen aan het NL collectief via Holland Fresh Group.

Via Holland Fresh Group

Wenst u een grotere stand (vermoedelijk meer dan 9-12m2) of bent u geen deelnemer van het EU handelsprogramma, dan kunt u via Holland Fresh Group deelnemen. Vanzelfsprekend houdt Holland Fresh Group zoveel mogelijk rekening met uw wensen. U kunt deze kenbaar maken op het deelnameformulier. Om er zeker van te zijn dat u dit evenement niet mist, kunt u zich nu inschrijven voor deelname aan het NL paviljoen op de Fruit Logistica Asia.

In beide gevallen geeft deze samenwerking een fantastische NL Branding, betere exposure en kunt u als niet RVO deelnemer, gebruik maken van de NL Lounge en de netwerkborrel die georganiseerd zal gaan worden. 

Inschrijven

U kunt zich inschrijven middels het deelnameformulier. U kunt hierop aangeven of u wilt deelnemen:

  • via het all-in concept van de RVO, indien u deelneemt aan het EU handels programma.
  • via de Holland Fresh Group, waar u de gewenste unitgrootte kunt aangeven, minimale afname is 9m2.

De sluitingsdatum voor uw inschrijving tot deelname binnen het NL collectieve paviljoen is 16 maart 2023.