GroentenFruit Huis

Logobord voor leden GroentenFruit Huis: 'Wij werken samen voor een sterke sector'

Geplaatst op 21 januari 2021

Met elkaar vormen we een sterke sector. GroentenFruit Huis is trots op haar leden en de activiteiten die we met en voor leden ontwikkelen. Alle leden kunnen dit nu zichtbaar maken met het logobord. Het bord werd ontwikkeld ter gelegenheid van het eerste lustrum van GroentenFruit Huis.

Deze week stuurt GroentenFruit Huis alle leden die het bord nog niet hebben ontvangen een logobord met de oproep dit naast hun voordeur te bevestigen. Leden die de ALV bezochten of een bijeenkomst in Zoetermeer, toen dat nog tot de mogelijkheden behoorde, gingen hen voor. Het oorspronkelijke plan was dat GroentenFruit Huis-medewerkers voor een dag in de schoenen van een koerier zouden staan, waarbij zij de borden persoonlijk zouden afleveren bij de leden. De voortdurende coronamaatregelen hebben doen besluiten toch maar gebruik te maken van de infrastructuur van PostNL.

Het eerste bord werd overhandigd aan Kees Oskam van Handelsmaatschappij Jan Oskam B.V. door Gert Mulder een week voorafgaand aan de ALV. Leden die aanwezig waren tijdens de Algemene Ledenvergadering van GroentenFruit Huis op dinsdag 29 september ontvingen daar het bord. Het bord staat symbool voor de kracht van samenwerking en is een uiting om kenbaar te maken aan de buitenwereld dat we met elkaar meer kunnen bereiken en een symbool van trots. Trots van GroentenFruit Huis op haar leden en trots van de leden om onderdeel te zijn van een sterke vereniging als GroentenFruit Huis. Ook de bestuursleden van Comité Ui, die eind vorig jaar fysiek aanwezig waren in Zoetermeer kregen het bord uitgereikt.

Fotobijschrift: Janine Luten overhandigt het logobord aan Lijn Moerdijk van MPS Onions.

Borden aan de muur  

Aan alle GroentenFruit Huis-leden wordt gevraagd het bord een plekje te geven naast de voordeur of op een andere prominente plaats binnen het bedrijf. De leden wordt gevraagd een foto hiervan te delen met GroentenFruit Huis zodat we een mooi beeld krijgen waar de borden hun plek hebben gevonden. 

Heeft u het bord ontvangen en een plekje gegeven in of rond uw bedrijf? Dan zouden we het erg leuk vinden om daar een foto van te ontvangen. U kunt de foto doorsturen naar communicatie@groentenfruithuis.nl. Alvast bedankt!