GroentenFruit Huis

GroentenFruit Huis verzorgt workshops ‘Ga voor Kleur’ en ‘Social Media’ tijdens VEG

Geplaatst op 14 juni 2018

Woensdag 20 en donderdag 21 juni neemt GroentenFruit Huis deel aan VEG – Vakevent Groenten & Fruit Helden. Dit event biedt een ontmoetingsplaats voor de groente- en fruitsector. Ontmoet ons in stand 106 samen met het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Of bezoek op 21 juni één van de twee workshops die worden gegeven door GroentenFruit Huis in het teken van Ga voor Kleur en Social Media.

#GavoorKleur met Groenten en Fruit 

Anne Marie Borgdorff verzorgt donderdag 21 juni namens het NAGF een workshop over Ga voor Kleur. We willen dat iedereen in Nederland meer groenten en fruit gaat eten. Denk je aan groenten en fruit, dan zie je kleur! In deze workshop maak je kennis met de diverse mogelijkheden die er zijn om Ga voor Kleur te gebruiken in je eigen organisatie. De workshop duurt van 12.00 uur tot 12.30 uur.

Welke trends in groenten en fruit zijn af te leiden uit Social Media?

Om 15.00 uur verzorgen VU Amsterdam en GroentenFruit Huis een workshop rondom social media. In het kader van een Big Data project heeft de Vrije Universiteit in Amsterdam met GroentenFruit Huis een systeem ontwikkeld dat in real-time berichten van Social Media binnenhaalt.

Waar houdt de consument zich mee bezig als het over groenten en fruit gaat? In de maand mei stonden aardbei en asperge hoog in de top-10 van meest besproken producten op Twitter. Om wat voor informatie gaat het en wie verstuurt het? Tijdens de workshop zal Marijn ten Thij van VU Amsterdam ingaan op de potentiële meerwaarde van deze berichten.

Aanmelden voor VEG en de workshops is gratis, meld je nu aan via deze link