GroentenFruit Huis

Doneer en/of nomineer voor de Global Women Fresh Award

Geplaatst op 13 april 2021

In het afgelopen jaar zijn de economische en politieke omstandigheden voor vrouwen wereldwijd verslechterd - en niet een beetje. Volgens het jaarverslag van het World Economic Forum heeft de pandemie de gelijkheid van vrouwen met een generatie teruggedrongen. De tijdlijn voor gelijkheid staat nu op 135,6 jaar.

Global Women Fresh zet zich in voor empowerment van vrouwen in onze branche. De organisatie werkt samen met bedrijven en organisaties zoals UN SheTrades, over de hele wereld om effectieve instrumenten en beleidsmaatregelen te ontwikkelen die vrouwen stimuleren om gendergelijkheid te bereiken. Dat kan niet zonder hulp. Hulp die op twee manier kan worden geboden:

Word sponsor

Help mee om het talent van vrouwen wereldwijd te benutten om de meest urgente problemen aan te pakken waarmee groente- en fruitsector wordt geconfronteerd.

Nomineer voor de GWF Awards 2021

De Woman of Impact Award is erkenning voor een vrouw uit de groente- en fruitsector die het goede voorbeeld geeft, doelgericht leeft en anderen inspireert om hetzelfde te doen binnen het eigen bedrijf of daarbuiten. De EmpowerHER-prijs erkent een bedrijf in onze branche dat de weg effent naar empowerment van vrouwen in leiderschapsrollen. Elke nominatie is een verhaal dat gedeeld moet worden. Ook u kunt een vrouw nomineren met impact of een verdienstelijk bedrijf.