GroentenFruit Huis

AGF Trendcafé, uw netwerk in de groente- en fruitsector

Geplaatst op 6 augustus 2018

Het AGF Trendcafé inspireert, verbindt schakels, vergroot kennis en verruimt de blik! AGF Trendcafé is de enige partij die teelt, handel en retail, in fysieke bijeenkomsten, structureel met elkaar verbindt. De ware invulling van verbinden van schakels in de keten.

Vier keer per jaar organiseert het AGF Trendcafé interessante excursies. Deze excursies staan in het teken van ketensamenwerking, voor- en achterwaartse integratie, netwerkverbreding, trendspotting, innovatie en sector-overstijgende inspiratie. Allemaal kenmerken die van toepassing zijn voor de gehele groente- en fruitsector. 

Komende bijeenkomsten

Dit jaar staan er nog twee bijeenkomsten op de planning. Dinsdag 25 september staat in het teken van duurzame logistiek. Logistiek is een wezenlijk onderdeel van vers, vooral omdat het gekoeld moet zijn; hoe gaan retailers hier mee om? Hoe duurzaam is dit? En hoe regelen zij de verschillende temperaturen die horen bij de verschillende versgroepen?

Dinsdag 6 november staat op het programma: Beleving; wat is het en hoe creëer je het? De term ‘beleving’ wordt alom gebezigd; maar wat is het en wat brengt het onze sector? Verdien je er geld mee? Waar moet een winkelschap aan voldoen om jouw producten beter tot zijn recht te laten komen?

Lid worden

Het lidmaatschap bedraagt: € 295 ex. BTW per persoon/ bedrijf, voor vier bijeenkomsten.

Leden van GroentenFruit Huis betalen € 245 ex. BTW per persoon/ bedrijf, voor vier bijeenkomsten.

Aanmelden kan via de website.

Het AGF Trendcafé wordt georganiseerd door GroentenFruit Huis en Maurice Wubben. Bekijk voor meer informatie de website van het AGF Trendcafé