GroentenFruit Huis

AGF Trendcafé op bezoek bij Jumbo Koornneef in Naaldwijk

Geplaatst op 9 maart 2023

Afgelopen dinsdag vond de eerste bijeenkomst van het AGF Trendcafé in 2023 plaats. De bijeenkomst bestond uit een 'flitsbezoek' bij Jumbo Foodmarkt Koornneef in Naaldwijk. Kenmerk van een flitsbezoek is dat er geen andere onderdelen op het programma staan in tegenstelling tot de overige edities.

Op 4 oktober 2022 opende Jumbo Foodmarkt Koornneef haar deuren. Vele jaren later dan gewenst vanwege het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Maar zoals ieder nadeel zijn voordeel kent, was daar ook hier sprake van. Deze Jumbo is niet zomaar een traditionele supermarkt. Koornneef wilde iets nieuws waarbij horeca en supermarkt dichter bij elkaar komen. Binnen deze Jumbo bevindt zich namelijk een foodcafé met 120 zitplaatsen. Dat in combinatie met de vele specialistische versleveranciers zoals Landwaart Culinair en een goede bakker, maakt deze winkel zo bijzonder. 

Regionaal marktleiderschap

Edward Koorneef ziet zijn klanten als gasten. Zo was ook de ontvangst van de leden van AGF Trendcafé met koffie en lekkernijen  uit de toonbank van Jumbo Foodmarkt Koornneef. Na het welkomstwoord kreeg het gezelschap een rondleiding door deze indrukwekkende winkel. De winkel bezit over een ruime AGF afdeling, waarbij maar liefst 60% van alle producten op de winkelvloer versproducten zijn.Ook stelde Edward Koornneef zich bereid om de groep te voorzien van een informatieve presentatie. Hij nam volop de tijd om zijn visie te delen. Hij streeft naar regionaal marktleiderschap in eten en drinken. Koornneef probeert betrokken te zijn bij de regio aan de hand van sponsoring van sportclubs, eigen spaaracties en goede doelen. Elke dag proberen ze de beste, lekkerste en betaalbaar te zijn. "Wij geloven dat duizend kleine dingen samen een heel groot verschil kunnen maken", aldus Edward Koornneef.

Edeka Zurheide    

De volgende bijeenkomst van het AGF Trendcafé staat alweer op de agenda. Op dinsdag 21 maart zal het gezelschap naar Düsseldorf vertrekken voor een bezoek aan de Edeka Zurheide. Leden van AGF Trendcafé kunnen zich hier aanmelden voor het bezoek aan de testsupermarkt.

Nog geen lid van AGF Trendcafé, maar wel interesse in deelname aan dit bedrijfsbezoek?
Neem contact op met Wilma van den Oever.
Lid worden van AGF Trendcafé kan natuurlijk ook.