GroentenFruit Huis

Lustrum GroentenFruit Huis

De kracht van samenwerking!

Op dinsdag 29 september a.s. viert GroentenFruit Huis haar eerste lustrum. Onderlinge samenwerking binnen GroentenFruit Huis, maar ook met overige stakeholders heeft geresulteerd in een GroentenFruit Huis met een solide fundering. Daar kan je op bouwen! 

Lustrumbijeenkomst en afscheid Gert Mulder

GroentenFruit Huis organiseert een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van haar eerste lustrum in de Fokker Terminal, Den Haag. Deze ruime locatie biedt de mogelijkheid elkaar in levende lijve én op gepaste afstand te ontmoeten. 

Joep van Deudekom, cabaretier, columnist, televisiepresentator en schrijver, verzorgt een interactieve presentatie 'Hoe word ik beter dan mijn collega's?'. Met inzichten uit wetenschappelijke experimenten laat hij op humoristische wijze zien hoe u beter kunt worden dan uw collega's.

Tevens staat de bijeenkomst op 29 september in het teken van het afscheid van algemeen directeur Gert Mulder. Een aantal sprekers gaat in op de mijlpalen die zijn bereikt tijdens de loopbaan van Gert bij GroentenFruit Huis en u heeft de gelegenheid om persoonlijk afscheid van hem te nemen.

ALV GroentenFruit Huis, DPA, FVV

Voorafgaand aan de feestelijke lustrumbijeenkomst vinden de Algemene Ledenvergaderingen plaats van GroentenFruit Huis, DPA en Frugi Venta Vermogen. Leden van GroentenFruit Huis, DPA en Frugi Venta hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen. We verwelkomen graag meerdere personen per bedrijf. In het geval de aanmelding het maximaal aantal bezoekers - als gevolg van de corona-richtlijnen - overschrijdt, vragen wij uw begrip als we het aantal deelnemers per bedrijf moeten beperken. Wij zullen hier dan direct contact met u over opnemen.

Leden van GroentenFruit Huis kunnen zich via onderstaande button aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering op 29 september a.s. Wij verzoeken u per onderdeel aan te geven of u aanwezig zal zijn. 

Programma 29 september 2020

  • 12.00 uur: Lunch
  • 13.00 uur: ALV Frugi Venta Vermogen 
  • 13.00 uur: ALV DPA 
  • 14.00 uur: Ontvangst ALV 
  • 14.30 uur: ALV GroentenFruit Huis 
  • 15.30 uur: Ontvangst gasten
  • 16.30 uur: Feestelijk lustrumbijeenkomst en afscheid Gert Mulder 
  • 17.45 uur: Borrel en diner 
  • 20.30 uur: Einde bijeenkomst

U kunt u hier aanmelden voor de Algemene Leden Vergadering, lustrumbijeenkomst van GroentenFruit Huis en afscheid Gert Mulder.

Klik op onderstaande foto voor een cadeausuggestie voor Gert Mulder. 

Locatie

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249 
2516 BB Den Haag

Lees hier de 'Richtlijnen voor het veilig bezoeken van bijeenkomsten' van de Fokker Terminal. 

Jubileum - 5 jaar GroentenFruit Huis!

Jubileum! 5 jaar GroentenFruit Huis