GroentenFruit Huis

Landbouwvakbeurs Noord-Nederland

31
woensdag
mei
~
02
vrijdag
juni
  • Assen
  • Van 09:30 tot 17:30 uur

De Landbouwvakbeurs Noord-Nederland verhuist van Staphorst naar Assen naast het TT Circuit. Beursorganisator Johan Wolters van CNO Expo grijpt de kans die zich onlangs voordeed, met beide handen aan. Het is voor hem ‘Back to the roots’. Hij was in 2009 de initiator van de grootste Landbouwvakbeurs voor Noord-Nederland, toen nog in de net opgeleverde TT-Hal. 

In 2023 staan er in Noord-Nederland verder geen landbouwvakbeurzen op de agenda. Geen Agrotechniek Assen, geen beurs in Vlagtwedde, Biddinghuizen, Zuidbroek en Leeuwarden. Die ruimte kan de organisator niet onbenut laten. Met de verplaatsing van de beurs in Staphorst van eind januari naar 31 mei, 1 & 2 juni wordt het bereikbare gebied 3 keer zo groot. 

Openingstijden van; 9.30 uur 17.30 uur. Bovendien biedt deze locatie volop ruimte voor presentaties met grote buitenstands. De 1e snit is eraf, dus er is geen drukte met maaien. Tevens komt dan ook de toelevering voor de melkveehouderij volop terug. Ook de locatie, een groot buitenterrein pal aan de A28 met volop gelegenheid om de nieuwste technieken op landbouwmechanisatie te laten zien, biedt volop perspectieven om er opnieuw de grootste Landbouwvakbeurs Noord-Nederland van te maken.

Meer informatie over de beurs volgt nog.