GroentenFruit Huis

Holland Paviljoen WorldFood Warsaw

07
donderdag
maart
~
09
zaterdag
maart
  • Warschau, Polen
  • Van 10:00 tot 18:00 uur

Bent u werkzaam in de voeding- en drankenindustrie en wilt u uw export uitbreiden naar Polen? Doe dan via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) mee aan het Holland Paviljoen op de 6e editie van het jaarlijkse WorldFood Warsaw en kom face-to-face in contact met Poolse kopers!

Polen is een van de grootste staten in centraal Europa en telt rond de 38,5 miljoen inwoners. De economie groeit sterk, waardoor de particuliere consumptie uitgaven binnen het land stijgen, met name de uitgaven aan voedingsmiddelen en dranken. Polen richten zich steeds meer op de kwaliteit van eten en tevens wordt er steeds meer nadruk gelegd op de oorsprong van producten. Steeds meer Polen reizen overzee, waardoor de vraag naar internationale smaken toeneemt. De Poolse bevolking staat open voor nieuwe smaakcombinaties, experimentele smaken en producten die iets nieuws brengen.

Kortom: het veranderen van de levensstijlen van Polen, een gebrek aan tijd voor koken en het verlangen om nieuwe smaken te verkennen betekenen een positief vooruitzicht!

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 31 januari 2019.

Meer informatie

Meer informatie vindt u in deze folder