GroentenFruit Huis

Healthy Food Congress

05
vrijdag
april
  • Beatrixtheater, Utrecht
  • Van 10:00 tot 17:00 uur

Op vrijdag 5 april 2019 vindt in het Beatrixtheater in Utrecht het 5e Healthy Food Congress plaats. Dit lustrum vindt tegelijk plaats met het succesvolle Congres Arts & Leefstijl.

Uniek congres in het teken van groenten en fruit

De gehele voedingstuinbouwketen is welkom tijdens het Healthy Food Congress op vrijdag 5 april 2019 in het Beatrixtheater in Utrecht. Tegelijkertijd vindt het Congres Arts & Leefstijl plaats, dat wordt bezocht door ca. 1.000 artsen en diëtisten. Hoewel beide congressen een eigen doelgroep en programma hebben, zijn er veel contactmomenten waarbij er interactie is tussen de deelnemers om elkaar te inspireren.

Programma

De line-up wordt momenteel samengesteld. Aan bod komen onder andere de gezonde werking van groenten en fruit en best practices van patiënten. Ook is er aandacht voor startups, initiatieven, (concept)ideeën, menusuggesties voor scholen, kantines en sportscholen en nog veel meer. Dit alles met één doel: de consument laten zien dat de gezonde keuze, de makkelijke keuze is.

Bent u ook aanwezig?

Het Healthy Food Congress is dé gelegenheid om u te laten inspireren over de toekomst van gezonde voeding en in contact te komen met interessante partijen uit de voedingstuinbouwketen en de medische sector.

Kosten

€ 99 voor hele dag, € 75 voor een dagdeel naar keuze. Inschrijven via deze link

Uw bedrijf profileren

Tijdens het congres is er een informatiemarkt waar ook u met uw bedrijf aanwezig kunt zijn. Tevens is dit de ruimte waar bezoekers van het Congres Arts & Leefstijl zich verzamelen om te netwerken.

Kosten

Een standruimte van 2 x 3 meter: € 1.000 Een tafel van 1 x 1 meter + banner: € 400 

Aanmelden via Maurice Wubben, maurice@mauricewubben.nl