GroentenFruit Huis

AGF Trendcafé: seizoensgroenten en -fruit

14
dinsdag
mei
  • Locatie volgt
  • Van 15:00 tot 17:30 uur

Concept programma 

Hebben seizoensgroenten en – fruit meer voedingswaarde en inhoudsstoffen? En hoe zit de markt voor personalised food in elkaar? Met de seizoen mee of altijd beschikbaar?

Vragen consumenten buiten de seizoenen naar specifieke producten of worden deze aangeboden? Waarom zijn bepaalde groenten in bepaalde maanden eigenlijk beschikbaar? De inhoudsttoffen die je per seizoen nodig hebt, zitten in de groenten die in dat seizoen van nature beschikbaar zijn.

AGF Trendcafé

Het AGF Trendcafé inspireert, verbindt schakels, vergroot kennis en verruimt de blik! AGF Trendcafé is de enige partij die teelt, handel en retail, in fysieke bijeenkomsten, structureel met elkaar verbindt. De ware invulling van verbinden van schakels in de keten.

Vier keer per jaar organiseert het AGF Trendcafé interessante excursies. Deze excursies staan in het teken van ketensamenwerking, voor- en achterwaartse integratie, netwerkverbreding, trendspotting, innovatie en sector-overstijgende inspiratie. Allemaal kenmerken die van toepassing zijn voor de gehele groente- en fruitsector. 

Kosten

Voor leden van AGF-Trendcafé is deelname gratis. Niet-leden betalen € 125,- per bijeenkomst.

Het AGF Trendcafé wordt georganiseerd door GroentenFruit Huis en Maurice Wubben. Bekijk voor meer informatie de website van het AGF Trendcafé