GroentenFruit Huis

AGF Trendcafé: Merkbeleving

12
dinsdag
november
 • Dordrecht
 • Van 15:00 tot 17:30 uur

Het laatste AGF Trendcafé van 2019 vindt plaats op dinsdag 12 november a.s. in Dordrecht. 

Bescherming van je merk maar ook je verpakking wordt belangrijker. Het aantal patenten neemt toe in de sector. De business wordt zakelijker en harder; meer dichtgetimmerd voor de voorsprong. Waar gaat dat heen?

Een opvallende verpakking voor je producten kan je helpen om je te onderscheiden in de markt. Maar hoe bescherm je die unieke verpakking die tot stand is gekomen dankzij jouw creativiteit en de tijd, het geld en de energie die jij er hebt ingestoken?

Hetzelfde kan gelden voor het merk dat jij hebt verzonnen om je producten in het schap te kunnen onderscheiden van andere. 

Concept Programma

 • 15.00    Inloop
 • 15.30    Start programma
  • Welkom door Maurice Wubben
  • Presentatie Peter Ogg
  • Presentatie Merkenbureau, spreker wordt nog bekend gemaakt
  • Programma 2020
 • 17.30     Afsluiting met Borrel en aansluitend diner

Peter Ogg, Senior Legal Council bij BASF

Peter Ogg is Merkgemachtigde en Advocaat en expert op dit gebied. Hij is gespecialiseerd in het registreren van merken, patenten en octrooien in de tuinbouw en doet dit o.a. voor Nunhems, onderdeel van BASF. Hij verzorgt een inleiding in de basis die je nodig hebt om je merk of verpakking te beschermen tegen ongewenste duplicatie.

Verder zijn we nog in overleg met iemand van een merkenbureau om zijn/haar expertise met betrekking tot het ontwikkelen van merken met ons te delen.

Locatie

Villa Augustus
Oranjelaan 7
3311 DH Dordrecht
Er is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor het AGF Trendcafé op dinsdag 12 november 2019.

AGF Trendcafé

Het AGF Trendcafé inspireert, verbindt schakels, vergroot kennis en verruimt de blik! AGF Trendcafé is de enige partij die teelt, handel en retail, in fysieke bijeenkomsten, structureel met elkaar verbindt. De ware invulling van verbinden van schakels in de keten.

Vier keer per jaar organiseert het AGF Trendcafé interessante excursies. Deze excursies staan in het teken van ketensamenwerking, voor- en achterwaartse integratie, netwerkverbreding, trendspotting, innovatie en sector-overstijgende inspiratie. Allemaal kenmerken die van toepassing zijn voor de gehele groente- en fruitsector. 

Kosten

Voor leden van AGF-Trendcafé is deelname gratis. Niet-leden betalen € 125,- per bijeenkomst.

Het AGF Trendcafé wordt georganiseerd door GroentenFruit Huis en Maurice Wubben. Bekijk voor meer informatie de website van het AGF Trendcafé